Houd ons in het nieuwe jaar op de hoogte

Om te beginnen wensen wij u een gelukkig en financieel voorspoedig 2015! Ook dit jaar kunt u weer op ons rekenen. Klop bij ons aan als u vragen heeft, als u iets wilt laten uitzoeken, als u verzekeringen wilt vergelijken of als u een berekening wilt laten maken.

 

In 2015 veranderen weer de nodige financiële en fiscale regels. Voorbeelden? Zo bouwt u in 2015 minder pensioen op. Ouders krijgen te maken met de afschaffing van verschillende regelingen, waarvan met name gescheiden ouders de gevolgen ondervinden. Huizenkopers kunnen met hetzelfde salaris minder hypotheek krijgen dan vorig jaar. En vanaf september gaat (zeer waarschijnlijk) het studieleenstelsel van start.

Verder passen verzekeraars hun polisvoorwaarden en premies aan. Misschien is een overstap dan handig.

 

Uw persoonlijke leven
Daarnaast kan er ook in uw persoonlijke leven van alles veranderen. Een nieuwe baan met een hoger salaris, of juist werkloosheid. Kinderen die de deur uit gaan en financieel zelfstandig zijn. Of juist een mooie gezinsuitbreiding met alle kosten van dien. Een echtscheiding of trouwpartij, een verhuizing of een verbouwing, wat staat u precies te wachten?

 

Welke gevolgen hebben veranderingen?
Alle veranderingen in 2015 kunnen flinke gevolgen hebben voor uw inkomsten en uitgaven. Het blijft daarom belangrijk om een vinger aan de pols te houden van uw financiën. Wij staan u daarbij met raad en daad terzijde. Laat het ons weten als er iets in uw persoonlijke situatie verandert. Wij houden u op onze beurt op de hoogte van wijzigingen in overheidsmaatregelen en verzekeringen. Neem contact op met ons kantoor als u behoefte heeft aan een adviesgesprek.