Nieuw jaar, nieuwe plannen

Twee vijfde van de Nederlanders heeft goede voornemens gemaakt voor het nieuwe jaar. In de top drie staat naast een gezondere levensstijl en meer vrije tijd, het op orde brengen van de financiën.

 

Door de economische recessie zijn veel Nederlanders gaan beseffen hoe belangrijk het is om de financiën op orde te hebben. Bezuinigen en het afbouwen van schulden stonden dan ook centraal in 2013. Zo hebben huizenbezitters al voor miljarden euro’s extra aan hypotheekschulden afgelost en maakten veel consumenten andere keuzes voor hun verzekeringen, energie en telefoon. Deze trend lijkt door te zetten in 2014.

 

Planmatige aanpak
Maar sanering van financiën is meer dan bezuinigen en afbouwen van schulden alleen. Ook het versterken van buffers, een betere afstemming van uitgaven en inkomsten en een reële afdekking van uw inkomens- en vermogensrisico’s horen daarbij. Om daarin succesvol te zijn heeft u een planmatige aanpak nodig die begint met een goed overzicht van uw financiële situatie en het in kaart brengen van de financiële risico’s en de kansen. Wij ondersteunen u van harte bij het maken van zo’n financieel overzicht en beschouwen het als een uitstekende basis voor toekomstgerichte advisering waarbij een stabiel inkomen en een sterke buffer de sleutelwoorden zijn.

 

Maak een afspraak
Wilt ook u op de korte en lange termijn genieten van financiële stabiliteit en een sterkere inkomenspositie? Neem dan vandaag nog contact op met ons kantoor voor een afspraak.